Access Bars

Access Bars
Kent u de stem in uw hoofd die zegt, dit gaat niet lukken. Of u bent niet goed genoeg, wat doet u nu weer, dit bent u zelf schuld. Stel dat, door middel van een ‘knop’, deze stem uitgezet kan worden. Zodat u weer kunt gaan bereiken wat u wilt bereiken?

Of, bent u op zoek naar meer rust, balans, ruimte en ontspanning in zowel lichaam als geest? Dan is het ondergaan van een Access Bars sessie een zeer ontspannen en prettige manier om deze stem onder controle te krijgen.

Tijdens een Access Bars sessie worden er 32 punten op het hoofd met lichte druk aangeraakt. Door deze aanraking kan er een begin worden gemaakt met het opruimen van beperkingen die opgesloten zitten. Denk hierbij aan beperkingen als gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die u gedurende uw leven heeft gecreëerd. Ofwel, datgene dat ervoor zorgt dat u niet kunt geloven wat u in uw leven kunt hebben waarvan u wel weet dat het mogelijk is.

Tijdens het ontvangen van elke Access Bars-sessie ontstaat er meer rust in uw hoofd, komt er meer ontspanning in zowel geest als lichaam, zodat er nieuwe mogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Dit komt doordat, simpel gezegd, oude blokkades worden weggehaald om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Bent u klaar om het leven te gaan leiden wat u altijd graag wilde, met meer gemak, liefde, vreugde en vooral overvloed? Maak dan hier uw afspraak voor een Access Bars-sessie.

Voor een mooi filmpje over een sessie verwijs ik u graag naar dit filmpje.

Counsciousness