Massage behandelingen

Wij bieden u de volgende massage behandelingen:

U kunt kiezen uit de volgende behandelingen voor uw ontspanning, maar ook bij lichamelijke of geestelijke klachten zijn onderstaande massages aan te raden.

Ontspanningsmassage
Een heerlijke massage om weer tot rust te komen. De spieren worden gemasseerd zodat het lichaam gifstoffen kan afvoeren en omdat wij alleen met kwaliteit massageolie masseren wordt de huid optimaal verzorgd.

Hoofdpijnmassage
Heb je zoveel last van hoofdpijn of migraine dat het je belemmerd in je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse leven?
Hoofdpijn en migraine kunnen meerdere oorzaken hebben, zoals, lichamelijke oorzaken, verkeerde houding, stress, hormonaal, onjuist voedingspatroon, etc.

Cupping massage
Sport je veel? Zitten er spieren in je rug vast? Heb je last van ongemakken in je rug? Last van je onderrug? Of wil je van die vreselijke cellulitis af? Dan is cuppingmassage voor jou een optie.

Acupressuur
Acupressuur, hetzelfde als acupunctuur maar dan zonder naalden! Het doel van deze behandeling is het weer terug in balans brengen van lichaam en geest, waardoor klachten verholpen kunnen worden.

Stoelmassage
Heb je last van rugklachten? Nekklachten? Vermoeidheid? Stress? Of wil je gewoon een rustmoment tijdens je drukke werkdag of na werktijd?
Vind je een lichaamsmassage nog te intensief? Dan is stoelmassage echt iets voor jou.

Energetische behandeling
Voel je klachten opkomen? Weet je niet precies waar de oorzaak van de klacht zit? Zit je niet lekker in je vel? Tijdens een energetische behandeling voel ik de blokkades in het lichaam, door met energie te werken kunnen deze blokkades worden weggenomen. Hierna word er goede energie voor teruggezet.

Kindermassage
Ook aan kinderen wordt gedacht bij massagepraktijk Maastricht Release & Heal. Kinderen moeten al zoveel op jonge leeftijd, hier maak ik mijzelf ook schuldig aan. Ze moeten op tijd op om naar school te gaan, moeten luisteren, moeten stilzitten. Tijdens een kindermassage is het kind de baas, hij of zij beslist.

Opbouw behandeling

Een behandeling start voor mij al tijdens het maken van de afspraak. Tijdens het maken van de afspraak vraag ik wat de reden van behandeling is, misschien is dat puur ter ontspanning, of toch omdat er klachten zijn.

Mijn behandelingen zijn vaak een combinatie van meerdere technieken. Bij klachten maak ik veel gebruik van ontspanning en acupressuur, zodat de klacht vanuit de basis wordt aangepakt.

Mocht na de intake niet duidelijk zijn waar de klacht precies vandaan komt, magnetiseer ik eerst. Tijdens het magnetiseren voel ik waar de blokkades zitten. Van daaruit bouw ik mijn behandeling op.

Meer informatie over een behandeling vindt u hier.

behandelingen