Coaching Maastricht

Waar een wil is, is een weg

Coaching Maastricht

Coaching Maastricht. Een heel ruim begrip, coaching. Vandaar dat ik mijn focus leg op mindset- trainingen en stress coaching. Maar waarom juist mindset trainingen en stress coaching?

Daarom deel ik mijn verhaal, waarom ik ervoor gekozen heb coaching Maastricht toe te voegen aan mijn behandelingen.

Mijn verhaal

Ken je dat? Je staat ’s morgens op en je telefoon valt op de grond, barst in het scherm! Loopt naar de badkamer en stoot direct nadat je telefoon viel je teen aan de rand van het bed!! GRRRRR.. Dit wordt een MOOIE dag, het BEGINT al GOED!! De hele dag vraag je jezelf af waarom je überhaupt uit bed bent gestapt vanochtend?

Of ken je misschien die momenten van, zie je wel, ik zei toch dat dat fout zou gaan! Ik ga het niet eens proberen want het lukt me toch nooit!

Dit alles heeft te maken met Mindset, wat is dit nu eigenlijk?

Mindset

Mindset, ofwel overtuiging. Je bent ervan overtuigd dat je iets wel of dat je iets niet kan. Wanneer je weet dat je het kan, gaat het je heel gemakkelijk af. Wanneer je denkt dat je het niet kan, lukt het je uiteindelijk niet of vind je de kracht om door te zetten maar kost dit ontzettend veel energie.

Een positieve Mindset kan getraind worden. Door een overtuiging om te buigen naar een doel, kun je werkelijk iets tot stand brengen.

Zelf ben, zonder dat ik het wist al heel vroeg begonnen met Mindset, toen noemde ik het nog doorzettingskracht. Op de basisschool werd ik gepest, vanaf het middelbaar onderwijs ging mijn ‘knop’ om, vanaf nu zal ik NOOIT meer gepest worden! Ik ben NOOIT meer gepest.

Waar ben ik begonnen

Toen ik een jaar of 20 was ben ik bewust aan de slag gegaan met Mindset, zo heb ik een niveau behaald qua opleiding wat me altijd afgeraden werd, want Denise zou het toch heel zwaar krijgen op het HBO. Mijn HBO opleiding heb ik in 3 jaar afgerond als verkort traject, omdat mijn MBO opleiding zo een mooie vooropleiding was.

Op mijn 23e overwon ik een eetstoornis. Mijn psychologe zei na de intake, dit traject gaat zeker 2 jaar duren, een sessie later kwam ik binnen en vertelde dat ik mezelf een doel had gezet. Over 6 maanden heb ik een fotoshoot gepland met een fotograaf en visagiste, dan ben ik hier vanaf!  6 Maanden later was ik jarig, 20 februari, ik heb toen het mooiste verjaardagscadeau ooit gehad! Prachtige foto’s als een echt fotomodel.

Ik dacht mijn droombaan te vinden

Een baan vinden was GEEN optie nadat ik mijn opleiding HBO diermanagement had afgerond. Ga je honden managen? Nee, ik word veterinaire praktijkmanager, oftewel, manager bij een dierenartspraktijk. Na de opleiding kon ik direct doorstromen vanuit mijn bijbaantje als veterinaire praktijkmanager.

Een paar jaar nadat ik, dacht dat ik mijn droombaan leefde, kreeg ik lichamelijke klachten, rugklachten en allergieklachten, maar Denise ging door, al moet ik ieder dag een pilletje slikken voor de allergie, ik zal en moet dit werk doen!

Toen ging het mis, ik luisterde niet naar mijn lichaam, want dit was een duidelijk signaal.

Ik ging nog een paar jaar door, veranderde tussentijds van werkgever en nam een stapje terug in het management. Als dierenartsassistente werd mijn allergie steeds heftiger, totdat ik zelfs astma-aanvallen kreeg, maar Denise ging door! Totdat ons zoontje Xam geboren werd, hij sliep zo ontzettend slecht dat ik doodop was als de werkweek nog moest beginnen. Nog steeds geen lampje hoor. Mijn bekken stond scheef, ik kon 5 weken niet werken, mijn zoontje niet meer van de trap dragen, alleen maar liggen op de bank en 2x per week naar de fysio!

Overspannen

Langzaam ging het lampje aan, wat gebeurt hier? Waarom blokkeert mijn lichaam? Ik ben teruggekomen op het werk en heb duidelijk aangegeven dat dit niet langer meer ging, mijn overuren werden geschrapt en ik mocht wat meer balie werkzaamheden doen. Maar, wilde ik dat wel? Want die O.K. was toch zoo leuk!

In de tussentijd bleef ons zoontje een slechte slaper, lees 8-10 keer per nacht krijsend wakker. Ik kon niet meer, ik was op! Ik begon fouten te maken op het werk en lieve mensen om me heen begonnen me af te raden nog in de auto te rijden. Ik heb me ziek gemeld en kreeg van de bedrijfsarts de stempel, overspannen! Bam!! Die kwam aan, want dit gebeurt mij toch niet?

Bewustwording

Maar ondertussen was mijn lamp HEEL helder en maakte ik de keuze keihard aan mezelf te gaan werken en alleen nog maar te doen wat goed voelde voor mij. Van EMDR therapie tot middagdutjes, van meditaties en wandelingen tot yoga van podcast tot zelfontwikkeling boeken. 1 Jaar duurde het voordat ik durfde te stoppen bij de dierenarts, want wat als mijn salaris wegviel? Ik ging ervoor, waar 1 deur sluit opent de ander en ik had een doel, een heel groot doel!

Ondertussen had ik wat cursussen voor mezelf gedaan, ontspanningsmassage, hoofdpijnmassage, totdat uiteindelijk mijn Massagepraktijk stond. Massagepraktijk Release & Heal. Middels mijn Mindset heb ik op tijd van 3 jaar een praktijk laten uitbloeien tot een goed lopende praktijk. Mijn balans tussen werk en privé is terug en als kers op de taart volg ik een opleiding tot acupuncturist.

Ik durf te zeggen dat ik mijn mooiste leven leef, wat alleen maar mooier zal worden!

Coaching Maastricht

Behandelingen of trainingen die u kunt volgen zijn:

Access Bars
Een Access Bars sessie vindt plaats in de praktijk. Tijdens een behandelingen worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt waardoor alles wat u belemmerd om te ontvangen losgelaten kan worden. Denk hierbij aan belemmeringen op het gebied van geld, liefde, ouder worden, etc.

Energetische behandeling
Bij een energetische behandeling wordt er gewerkt met de chakra’s en de aura. Door deze mee te nemen in de behandeling vindt er een stukje bewustwording plaats doordat de betekenis besproken word.

Snel even hulp gesprek
Zit je even vast en merk je dat je niet vooruit komt? Dan bied ik gratis een ‘snel even hulp’ gesprek aan. Dit is een telefonisch gesprek van maximaal 15 minuten waarin jij je verhaal kan doen en ik je handvaten geef om weer door te kunnen.