Energetische behandeling

Energetische behandeling

Wat is een energetisch behandeling precies en wat kun je ermee?

Tijdens een energetische behandeling pendel ik eerst de chakra’s, deze geven mij inzicht in jouw basis. Waar sta je op dit moment in je leven? Nadat de pendel zijn werk heeft gedaan voel ik in je eerste aura-laag waar de blokkades zitten. Hier voel ik waar de oorsprong van klachten zit, maar ook oude klachten. Daarna zet ik een behandeling in. Deze behandeling zal enerzijds middels magnetiseren werken, waarbij je prikkelingen, warmte of misschien wel kou kunt voelen. Daarna kijk ik welke accupunten behandeld mogen worden bij de oorsprong van de klacht, mogelijk in combinatie met een massage. Door de oorsprong van de klacht aan te pakken kom ik tot een daadwerkelijke behandeling, een effectieve behandeling voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten.

Waarom een energetische behandeling?

Het mooie van magnetiseren is dat klachten al, voordat er symptomen optreden, mogen worden aangepakt. Dit betekent dat bijna alle klachten behandeld mogen worden met snel resultaat. Enkele voorbeelden, huidklachten, darmklachten, rugklachten, hoofdpijn (zie ook hoofdpijnmassage), knieklachten, maar ook, emotionele klachten of allergieën. Doordat ik mag voelen waar de oorzaak van de klacht vandaan komt wordt deze direct aangepakt.

Aan het einde van de behandeling maak ik je aura schoon.

Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden geef ik je, indien nodig, tips mee om thuis mee verder te gaan. En geef ik een advies wat behandelingen betreft.

Weer een dankbare cursus die ik heb mogen volgen bij Therapeutisch opleidingscentrum Kersten.

 

Energetische behandeling