Mind – Walk

Mind – Walk Maastricht

Door u te ontdoen van al uw moeten ontmoet u uzelf

Mind-Walk mee in Maastricht – Malberg

Naast massages verzorg ik ook Mind-Walk trainingen. Dit omdat ik erin geloof dat een klacht vaak dieper geworteld zit dan we denken. Een klacht slaat zich vaak op in een ‘zwakke’ plek in het lichaam en komt bij stress of disbalans weer naar boven. Ik zie het naar boven komen van de klacht als een signaal van het lichaam om even pas op de plaats te nemen en te gaan luisteren naar wat het lichaam wilt vertellen.

Dit is één van de redenen waarom ik Mind-Walk trainer ben geworden.

Waarom een Mind-Walk training volgen?

Bent u klaar met altijd maar in uw hoofd te zitten? Bent u op zoek naar balans? Innerlijke rust? Minder lichamelijke klachten? Meer rust? Meer energie? Een fitter gevoel? Of gewoon, even dat wekelijks moment voor uzelf? Kom dan in beweging door samen te gaan wandelen. De eerstvolgende cursus staat nog niet gepland.

Wat houdt een 10 wekelijkse Mind-Walk cursus in?

Tijdens een 10 weekse Mind-Walk training gaan we samen aan de slag om weer volledig in balans te komen. Dit doen we aan de hand van 10 verschillende onderwerpen, welke we gedurende de training behandelen.

In een training maken we gebruik van meditatieve wandeltechnieken, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditaties gecombineerd met invloeden uit de yoga en tai chi. Door deze technieken toe te passen komt u vanuit u hoofd weer in uw lichaam terecht, zult u minder stress en meer ontspanning ervaren in uw dagelijks leven. U zult meer energie hebben en zich fitter voelen.

Mee wandelen?

Lijkt het u wat om samen de weg naar zelf bewustwording te bewandelen? Stuur dan snel een email naar info@massagepraktijkmaastricht.nl of vul het contactformulier in.

Levenspad Mind - Walk

Bewandel je levenspad zodat je dichter bij jezelf komt