Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage. Wil je even tijd voor jezelf? Heerlijk ontspannen? Of vind je het moeilijk om te ontspannen? Zit je in een burn out of misschien wel een depressie? Of wil je gewoon even een uurtje ‘weg’ zijn? Lees dan snel verder!

Tijdens de ontspanningsmassage maak ik gebruik van verwarmde olie, een verwarmde ruimte en een rustig muziekje op de achtergrond. Voordat we de massage starten maken we eerst kennis door een kort intake gesprek te houden. Daarna mag je plaatsnemen op de massagebank en hoef je even helemaal niks meer.
Het is mijn doel om je geest en lichaam in een diepe ontspanning te brengen waardoor ze weer samen komen. Doordat lichaam en geest weer samenkomen mag er losgelaten worden, maar kunnen ook lichamelijke klachten verminderd worden.

Ontspanningsmassage werkt preventief

Een ontspanningsmassage kan ook preventief werken en ervoor zorgen dat gezondheidsproblemen voorkomen worden, dit komt doordat je tijdens de massage in een diepe ontspanning terecht komt, waaruit je na de massage energie kunt halen. Geregeld een ontspanningsmassage kan dus gezondheidsproblemen voorkomen.

Je zult merken dat je na de massage heerlijk ontspannen bent en je echt een uurtje bent weggeweest.

Wil je komen genieten? Dat kan, bel/ mail of app me dan voor een afspraak.
Je kunt kiezen tussen 2 ontspanningsmassages:
*  Volledige lichaamsmassage van 60 minuten
*  Rug/ nek/ schouder/ hoofd en bovenarm massage van 45 minuten
Tijdens deze massage is het mijn doel om je geest en lichaam in een dergelijke staat van ontspanning te brengen waardoor ze weer samen komen. Doordat lichaam en geest weer samenkomen kan stress losgelaten worden, maar kunnen ook lichamelijke klachten verminderd worden.

Je zult merken dat je na de massage heerlijk ontspannen bent en je echt een uurtje bent weggeweest.