Stoelmassage

Een heerlijke stoelmassage?

Vind je een lichaamsmassage nog te intensief? Dan is stoelmassage echt iets voor jou. Heb je last van rugklachten? Nekklachten? Vermoeidheid? Stress? Of wil je gewoon een rustmoment tijdens je drukke werkdag of na werktijd?

Tijdens deze massage blijven de kleren aan. Daarbij duurt deze massage 20 minuten. In deze 20 minuten worden de rug, de schouders, de nek, het hoofd, de armen, de handen en de bovenbenen intensief gemasseerd. Deze massage wordt gegeven door een stevige druk te geven met de handen en de duimen over de meridianen (energiepunten) in de huid. In deze 20 minuten mag de energie weer gaan stromen door je lichaam, waardoor je verhelderd en er weer een tijd tegenaan kan.

Stoelmassage voor bedrijven

Gezien de stoelmassage krachtig en snel in te zetten is, is dit een ideale massage voor bedrijven. Ik kom graag op locatie om medewerkers even te laten relaxen.
Daarbij is bewezen dat deze massage de efficiëntie en productiviteit op de werkvloer verbetert. Ook werkt de massage preventief op gezondheidsklachten, het kan stress gerelateerde, maar ook lichamelijke klachten als hoofdpijn, rugklachten, nekklachten, RSI, etc. voorkomen of verminderen.stoelmassage

Deze massage hoeft niet alleen bij bedrijven ingezet te worden. Een stoelmassage kan ook bij jou thuis, op de praktijk, tijdens een feestje, tijdens een beurs of op evenementen worden ingezet.

Een stoelmassage is dus erg flexibel, omdat ik de stoel gemakkelijk mee kan nemen en vervoeren. Als jij zorgt voor een rustige kamer, verzorg ik de rest.