Wie ben ik?

 

Release & Heal, laat los en genees.

Wie ben ik?

Allereerst wil ik u welkom heten op mijn site, wat leuk dat u de tijd neemt om me te leren kennen.

Wie ben ik? Ik ben Denise Sour, 32 jaar, moeder van Xam en Fenne en partner van Matteo. Met mijn gezin woon ik met veel plezier in Maastricht.

In het voorjaar van 2016 kwam ik voor het eerst in contact met massage. Dat weekend besloot ik tijd voor mezelf te nemen en volgde een cursus ontspanningsmassage.

Tijdens dit weekend is mijn nieuwe passie begonnen. Tijdens het masseren voelde ik me fantastisch! Ik kwam erachter wat een massage voor iemand kan doen! Dat moment van diepe ontspanning, waarin zo ontzettend veel mogelijk is. Hier wilde ik meer van weten, dus besloot ik de opleiding tot acupressuur therapeut te gaan volgen, op mijn tempo, op mijn manier. In de opleiding leerde ik te luisteren naar mezelf, naar mijn gevoel en mijn intuïtie. Door te luisteren naar mijn gevoel, intuïtie en de intake weet ik wat jij als persoon/ individu nodig hebt.

Iedere massage is daarom anders en precies gericht op dat wat jij op dat moment nodig hebt!

Nadat ik twee jaar kennis heb mogen maken met dit fantastische vak en van mijn hobby mijn werk heb mogen maken wilde ik nog meer. Meer verdieping, meer weten, meer kunnen, meer mensen kunnen helpen. Vandaar dat ik het voorjaar van 2019 besloten om een nieuwe opleiding te starten, acupunctuur. Waar ik momenteel met ontzettend veel passie en vreugde mee bezig ben. 

Massagepraktijk Release & Heal

De naam van mijn praktijk is ontstaan tijdens één van mijn wekelijkse meditaties. Meditatie en yoga beoefen ik thuis. Tijdens deze lessen kom ik terug in mijn kracht, ben ik even weg van dagelijkse bezigheden, krijg ik antwoord op mijn vragen en kunnen (lichamelijke) ongemakken een plaats krijgen zodat ze ‘losgelaten’ kunnen worden.

Tijdens een massage help ik je met het loslaten van blokkades/ belemmeringen. Wanneer jij de kracht vind om los te laten mag er genezing gaan plaatsvinden. 

De kleuren van het logo vormen de chakra kleuren, chakra’s kunnen open of gesloten zijn. Hieraan kunnen lichamelijke of geestelijke klachten gekoppeld worden. Wanneer de chakra’s in balans zijn, zullen er geen ongemakken in het lichaam/ de geest zijn, helaas komt dit niet vaak voor. Door het krijgen van een massage of zelf te mediteren kun je ervoor zorgen dat er een beter evenwicht is in de chakra’s.
Het lichaam telt 7 chakra’s die lopen langs de ruggenwervel. Chakra’s zijn het centra van de geestelijke energie binnen het lichaam.
De kleur van de letters is de kleur van het vierde chakra het hartchakra (Anahata). Het vierde chakra vormt de balans tussen alle andere chakra’s. En wat gebeurt er wanneer het lichaam, het hartchakra, in balans is?
Laat mij je helpen weer terug in balans te komen, zodat je mag loslaten en hierdoor een stapje dichter bij genezing bent.

Lieve groetjes,
Release & Heal, laat los en genees!

 

Denise Sour