Zelfontwikkeling Maastricht

Waar een wil is, is een weg

Zelfontwikkeling Maastricht

Zelfontwikkeling is iets waar ik de afgelopen jaren ontzettend veel mee bezig ben geweest en nog steeds mee bezig ben. Ik ben hier cursussen in gaan volgen omdat het mij zo veel heeft opgeleverd. Mijn doel binnen de zelfontwikkeling is u een stuk op weg helpen met uw persoonlijke ontwikkeling.

Behandelingen of trainingen die u kunt volgen zijn.

Mind-Walk training
Vind de balans weer terug bij uzelf door al wandelend deze training te volgen. Het betreft een 10 weekse training waarbij we iedere week een ander onderwerp behandelen.

Access Bars
Een Access Bars sessie vindt plaats in de praktijk. Tijdens een behandelingen worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt waardoor alles wat u belemmerd om te ontvangen losgelaten kan worden. Denk hierbij aan belemmeringen op het gebied van geld, liefde, ouder worden, etc.

Etherische oliën
Bij een behandeling maak ik gebruik van de etherische oliën van Young Living waardoor de klachten dieper en grondiger worden aangepakt. Eventueel kunnen de oliën ook thuis gebruikt worden voor het gezin, het huishouden en de huisdieren.

Energetische behandeling
Bij een energetische behandeling wordt er gewerkt met de chakra’s en de aura. Door deze mee te nemen in de behandeling vindt er een stukje bewustwording plaats doordat de betekenis besproken word.